måndag, februari 27, 2006

Marita får nya idéer?

Det ryktas att Marita Ulvskog kan ha hittat en väg för att undvika att händelser som den senaste tidens tråkiga mailhistorier. Lösningen heter slopad föräldraledighet. Marita konstaterar i DN att:

"Om Mats Lindström varit en del av gemenskapen här på partihögkvarteret hade detta knappast hänt. Men han var barnledig från i somras till i januari och framför allt då har mejlen skickats."

Lite märkligt kan tyckas, att Marita kan påstå något sådant, med tanke på att Socialdemokraternas partistyrelseexpedition har spridit internt valkampanjsmaterial där moderatledaren Fredrik Reinfeldt framställs som en varulv. Gemenskapen är ju för härlig!

Ju mer vi är tillsammans, tillsammans, tillsammans...

Ett annat förslag är att bygga ut Sveavägen 68 så att ALLA socialdemokratiska partifunktionärer kan samlas under samma tak för att känna på den härliga stämningen.

Alla ska med - till Sveavägen 68!

3 Comments:

Blogger Annie said...

Ja, annars kulle jag föreslå henne att klappa sig för öronen, blunda och skrika


"BINGO BINGO BINGO"

Jaha? Det är det hon gör.

22:26  
Anonymous Anonym said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. renova rosacea ski boot repair parts Vibrators ultratech 3000

00:41  
Anonymous Anonym said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. volvo windshield lesbianas rubias desnudas

00:41  

Skicka en kommentar

<< Home